App is failing to deploy

My app is failing to deploy with no apperant reason. Do you have any idea why it might fail to deploy?

]

      }

    ]

  }

}

  Deployment failed with unknown error

Error: Deployment failed

Error: Deployment failed

    at ArtifactDeployer.handleErrorEvent (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\deploy\deployer\deployer.js:151:15)

    at ArtifactDeployer.pollAndCheckEvents (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\deploy\deployer\deployer.js:61:18)

    at processTicksAndRejections (internal/process/task_queues.js:97:5)

    at async ArtifactDeployer.monitorDeployment (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\deploy\deployer\deployer.js:72:28)

    at async ArtifactDeployer.deploy (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\deploy\deployer\deployer.js:36:9)

    at async PackageUploadDeployCommand.execute (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\deploy\package-upload-deploy.js:14:9)

    at async CommandLineUI.displayProgress (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\node_modules\@forge\cli-shared\out\ui\command-line-ui.js:44:28)

    at async DeployView.reportDeploymentProgress (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\command-line\view\deploy-view.js:50:24)

    at async DeployController.run (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\command-line\controller\deploy-controller.js:122:27)

    at async Command.actionProcessor (C:\Users\Jack\AppData\Roaming\npm\node_modules\@forge\cli\out\command-line\command.js:76:32)
1 Like

Hi @OdinSon, same problem here (is not a direct solution for you, but maybe it helps you to know that you are not the only one having the problem).
i tried:

  • forge deploy => for a confluence app (on a Windows system)
  • forge deploy => for a jira app (on a Windows and Linux system)
  • forge deploy -e staging => for a jira app (on a Windows system)
  • forge deploy -e production => for a jira app (on a Windows system)

always get back the following:

...
         {
            "__typename": "AppDeploymentTransitionEvent",
            "stepName": "Release CaaS manifest",
            "createdAt": "2021-12-23T10:51:51.038Z",
            "newStatus": "STARTED"
          },
          {
            "__typename": "AppDeploymentLogEvent",
            "stepName": "Release CaaS manifest",
            "createdAt": "2021-12-23T10:51:51.832Z",
            "message": "Deployment failed with unknown error",
            "level": "ERROR"
          },
          {
            "__typename": "AppDeploymentTransitionEvent",
            "stepName": "Release CaaS manifest",
            "createdAt": "2021-12-23T10:51:51.833Z",
            "newStatus": "FAILED"
          }
        ]
      }
    ]
  }
}
  Deployment failed with unknown error

Error: Deployment failed

Error: Deployment failed
...

Best regards
Andreas

1 Like

Hi @OdinSon and @spall ,

We identified a problem with app deployments and an incident has been raised.

Please subscribe to Atlassian Developer Status - Forge apps cannot be deployed for updates.

Thank you,
Caterina

1 Like

Hi @OdinSon and @spall ,

The fix for the problem has been deployed to production.

Please let us know if you still see any issues. We would also appreciate if you can confirm if the problem has been resolved.

Thank you for your patience while the app deployment functionality was not available,
Caterina

Hi @ccurti ,
can confirm the problem has been resolved.
Many thanks for the fix
Andreas

1 Like