When i try to generate a sharing link to my app. Developer console crash

Hi everyone.

I’m new with Forge, and I just created a typescript application that shows different images based on random numbers in a confluence page.

I test the app in the development environment and it works properly, but when I tried to install it in the real confluence, I have an error when generating the link to share the app (I’m not an administrator in the other confluence).

This is what I see:

I don’t know if I’m making something wrong, or if there is an error in Forge. The application is deployed in all environments.

1 Like

Can you show us the Headers on the GraphQL request that is made? That would give us a traceId that we can use to more easily work out what went wrong in our systems.

1 Like

I try to generate the link again and it works.
Thanks.

1 Like

I’m having absolutely the same issue. I’m trying to go through the whole process to see any blockers.

Response Headers (x-b3-traceid: 88e452bf22018d90):

access-control-allow-credentials: true
access-control-allow-origin: *
access-control-expose-headers: x-b3-traceid
atl-traceid: 88e452bf22018d90
content-length: 107
content-type: application/json; charset=utf-8
date: Wed, 25 Aug 2021 11:14:11 GMT
expect-ct: report-uri="https://web-security-reports.services.atlassian.com/expect-ct-report/dac", max-age=86400
referrer-policy: strict-origin-when-cross-origin
server: globaledge-envoy
strict-transport-security: max-age=63072000; preload
vary: Origin
x-b3-parentspanid: 88e452bf22018d90
x-b3-sampled: 0
x-b3-spanid: 7b111a1b05deb371
x-b3-traceid: 88e452bf22018d90
x-content-type-options: nosniff
x-dns-prefetch-control: off
x-download-options: noopen
x-envoy-upstream-service-time: 1893
x-frame-options: SAMEORIGIN
x-logging-id: S1nwRzY3e
x-permitted-cross-domain-policies: none
x-xss-protection: 1; mode=block

Response:

{
  "errors":[
    {
      "message":"Internal server error",
      "extensions":{
        "code":"INTERNAL_SERVER_ERROR"
      }
    }
  ],
  "data":null
}
1 Like

Hi @Townsheriff.
In my case, I try to get the link the following days to get the headers errors and it works. Sorry for can’t help you more.